Salg/Kjøp av biler

Selg bilen din

Kjøp av bruktbil
Ønsker du å selge din brukte bil? Vi er interessert i kjøretøy i alle tenkelige tilstander. Uansett om bilen din har feil, mangler eller har blitt påført skader, så er vi her for å hjelpe. Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å evaluere kjøretøyet ditt og tilby deg et konkurransedyktig tilbud.

Skreddersydd opplevelse
Vi forstår at salg av en bil ofte kan innebære kostbare reparasjoner og en langdryg salgsprosess. Derfor er vår tjeneste designet for å fjerne disse bekymringene. Vi tilbyr en problemfri opplevelse der vi tar hånd om alle detaljene for deg.

Når du velger å selge bilen din til oss, kan du forvente rask betaling. Vi setter pris på din tid og sørger for at hele prosessen – fra vurdering til betaling – skjer uten forsinkelser.

Kontakt oss i dag for en uforpliktet prat
Ta kontakt med oss i dag for en gratis vurdering av din brukte bil. Vårt kundeservice team er tilgjengelig for å bistå deg og gjøre salgsprosessen så enkel og effektiv som mulig for deg.

Send inn en forespørsel på vår nettside for ytterligere informasjon, eller ring oss direkte for å starte prosessen og sikre deg en god avtale. Vi ser frem til å høre fra deg og tilby en rettferdig pris for ditt kjøretøy.

Vi tilbyr to forskjellige modell alternativer

Kommisjonssalg
Dette tilbudet gjelder hovedsaklig for biler med nybilsgaranti. Mens kjøretøyet fortsatt er under nybilgarantien, vil ansvaret gå over til IR Motors ved fullføring av salget. I dette tilfellet vil IR Motors bli den offisielle selgeren av bilen og vil derfor være ansvarlig for å håndtere eventuelle påfølgende krav som kjøperen måtte ha.
Formidlingssalg
Dette tilbudet er tilgjengelig for nye biler hvis garanti er utløpt eller hvis garantiperiode er mindre enn seks måneder. Her fungerer IR Motors som forbindelses- eller salgsagent på vegne av selger. Ved mellomsalg forblir den opprinnelige kjøretøyeieren den lovlige selgeren og er derfor ansvarlig for alle klagerettigheter som kjøperen kan utøve etter salget.

Kjøp bil

Kvalitetsbiler til salgs
IR Motors skiller seg ut ved å tilby et nøye utvalgt sortiment av biler for salg. Vårt utvalg er en blanding av nesten nye og pålitelige bruktbiler, alle inspisert for å overholde våre strenge kvalitetsstandarder. Når du velger å kjøpe en bil fra IR Motors, kan du være trygg på at du får et kjøretøy som kombinerer estetikk med ytelse og sikkerhet.

Gjennomsiktig kjøpsprosess
Vår tilnærming til salg er basert på åpenhet og ærlighet. Hver bil blir presentert med en fullstendig historikk og en grundig vurdering av dens tilstand. Vi streber etter å gi våre kunder all nødvendig informasjon for å ta en velinformert beslutning uten overraskelser.

Kundetilfredshet i fokus
Hos IR Motors er kundetilfredshet like viktig som selve kjøretøyene vi selger. Vi er dedikerte til å sørge for at hver kunde forlater oss med et smil og en bil som er klar for veien fremover. Kjøpeopplevelsen er designet for å være like behagelig og problemfri som mulig, med kvalitetssikring som du kan stole på.