EU Kontroll - Julekampanje

Før pris 1100.-

kun kr 590,-

Grundige EU-Kontroller i Tråd med Offisielle Retningslinjer
IR Motors AS tilbyr fullstendig EU-kontroll og etterkontroll, utført etter de strenge bestemmelsene fastsatt av norske myndigheter og Statens Vegvesen. Vi forstår viktigheten av periodisk kjøretøykontroll – ikke bare for din sikkerhet, men også for å fremme en mer miljøvennlig bilpark.

Etterkontroll til Enestående Priser
Skulle det oppdages feil eller mangler under EU-kontrollen, tilbyr IR Motors  en rimelig etterkontroll for kun kr 440 ,-. Vårt mål er å gjøre kjøretøyet ditt veiverdig på en effektiv og økonomisk måte.

Forberedelse til Din EU-Kontroll
Når du leverer bilen din til oss for EU-kontroll, ber vi om at du har følgende klart og synlig for en smidig prosess:

Ved å sikre at disse elementene er på plass, kan vi raskt og effektivt gjennomføre kontrollen og hjelpe deg med å holde bilen din trygg og i overensstemmelse med miljøstandardene.

Bestill din EU-kontroll hos IR Motors i dag og kjør med tillit!

OBS: 
Kampanjeprisen gjelder kun privatpersoner og personbiler. Dette gjelder ikke varebiler, bilforhandlere eller andre verksteder. Kampanjen er gyldig til 31.12.2023 og er en midlertidig kampanje.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar om EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll / PKK)

Jeg har glemt EU-kontrollen, hva skjer nå?

Dersom du har klart å glemme EU kontrollen på kjøretøyet ditt og den er over fristen, kjører du ulovlig. Dersom du er oppført som eier av et kjøretøy, er det ditt ansvar å sørge for at det blir godkjent innen fristen. Når fristen har gått ut får kjøretøyet bruksforbud og det kan bli avskiltet dersom du blir stoppet i et trafikk kontroll. 

Hva koster EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll)?

Prisene på EU-Kontroll (periodisk kjøretøykontroll) kan variere veldig fra verksted til verksted. Hos IR vil EU-kontroll koste deg kun kr. 795,-. 

Jeg har fått mangellapp (ikke godkjent EU-kontroll), hva gjør jeg nå?

Du kan fint levere kjøretøyet ditt til vårt verksted for en Etterkontroll. Etterkontrollen hos oss koster kr 440,-.  Vi bistår med utbedring av mangelpunkter og er veldige konkurransedyktige i pris. 

Hvorfor må kjøretøyet mitt ha EU-kontroll?

Periodisk kjøretøykontroll (PKK) bedre kjent som EU-kontroll eller EU-godkjenning er en lovpålagt sjekk av bilen. Denne ordningen innebærer at alle biler eldre enn fire år må sjekkes og godkjennes hvert andre år. Merk at du kan ta EU-kontroll hyppigere hvis det skulle vært ønskelig av deg. 

Når må bilen min på EU-kontroll?

Dersom bilen din er mer enn fire år gammel, må den gjennom EU-kontroll annen hvert år. Etter de nye reglene kan kjøretøyets eier selv bestemme når og hvor ofte bilen skal inn på EU-kontroll så lenge den blir gjennomført innenfor intervallene (fristen). Du kan enkelt sjekke kontrollfrist for EU-kontroll (periodisk kjøretøy kontroll – PKK) hos Statens Vegvesen. 

Sjekk kontrollfrist hos Statens Vegvesen ved å trykke her.

Hva er det som sjekkes på EU-kontroll (PKK)?

Periodisk kjøretøy kontroll (PKK) bedre kjent som EU – kontroll har som hensikt å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det som sjekkes er dermed ting som påvirker sikkerheten og miljøet.

Eksempel på dette kan være: lys, speil, dekk, hjul, bremser, sikkerhetsbelter, avgasser, støy og ruter.