EU Kontroll
Kampanje

Før pris 1100.-

Grundige EU-Kontroller i Tråd med Offisielle Retningslinjer
IR Motors AS tilbyr fullstendig EU-kontroll og etterkontroll, utført etter de strenge bestemmelsene fastsatt av norske myndigheter og Statens Vegvesen. Vi forstår viktigheten av periodisk kjøretøykontroll – ikke bare for din sikkerhet, men også for å fremme en mer miljøvennlig bilpark.

Etterkontroll til Enestående Priser
Skulle det oppdages feil eller mangler under EU-kontrollen, tilbyr IR Motors  en rimelig etterkontroll for kun kr 499 ,-. Vårt mål er å gjøre kjøretøyet ditt veiverdig på en effektiv og økonomisk måte.

Forberedelse til Din EU-Kontroll
Når du leverer bilen din til oss for EU-kontroll, ber vi om at du har følgende klart og synlig for en smidig prosess:

Ved å sikre at disse elementene er på plass, kan vi raskt og effektivt gjennomføre kontrollen og hjelpe deg med å holde bilen din trygg og i overensstemmelse med miljøstandardene.

Bestill din EU-kontroll hos IR Motors i dag og kjør med tillit!

OBS: 
Kampanjeprisen gjelder kun privatpersoner og personbiler. Dette gjelder ikke varebiler, bilforhandlere eller andre verksteder. 

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar om EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll / PKK)

Jeg har glemt EU-kontrollen, hva skjer nå?

Dersom du har klart å glemme EU kontrollen på kjøretøyet ditt og den er over fristen, kjører du ulovlig. Dersom du er oppført som eier av et kjøretøy, er det ditt ansvar å sørge for at det blir godkjent innen fristen. Når fristen har gått ut får kjøretøyet bruksforbud og det kan bli avskiltet dersom du blir stoppet i et trafikk kontroll. 

Hva koster EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll)?

Prisene på EU-Kontroll (periodisk kjøretøykontroll) kan variere veldig fra verksted til verksted. Hos IR er ordinær EU-kontroll  kun kr. 990,-. Nå har vi kampanje til kr 750,- 

Jeg har fått mangellapp (ikke godkjent EU-kontroll), hva gjør jeg nå?

Du kan fint levere kjøretøyet ditt til vårt verksted for en Etterkontroll. Etterkontrollen hos oss koster kr 499,-.  Vi bistår med utbedring av mangelpunkter og er veldige konkurransedyktige i pris. 

Hvorfor må kjøretøyet mitt ha EU-kontroll?

Periodisk kjøretøykontroll (PKK) bedre kjent som EU-kontroll eller EU-godkjenning er en lovpålagt sjekk av bilen. Denne ordningen innebærer at alle biler eldre enn fire år må sjekkes og godkjennes hvert andre år. Merk at du kan ta EU-kontroll hyppigere hvis det skulle vært ønskelig av deg. 

Når må bilen min på EU-kontroll?

Dersom bilen din er mer enn fire år gammel, må den gjennom EU-kontroll annen hvert år. Etter de nye reglene kan kjøretøyets eier selv bestemme når og hvor ofte bilen skal inn på EU-kontroll så lenge den blir gjennomført innenfor intervallene (fristen). Du kan enkelt sjekke kontrollfrist for EU-kontroll (periodisk kjøretøy kontroll – PKK) hos Statens Vegvesen. 

Sjekk kontrollfrist hos Statens Vegvesen ved å trykke her.

Hva er det som sjekkes på EU-kontroll (PKK)?

Periodisk kjøretøy kontroll (PKK) bedre kjent som EU – kontroll har som hensikt å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det som sjekkes er dermed ting som påvirker sikkerheten og miljøet.

Eksempel på dette kan være: lys, speil, dekk, hjul, bremser, sikkerhetsbelter, avgasser, støy og ruter.