Verkstedstjenester

Finn det du trenger og bestill time enkelt ved å trykke på knappen i ønsket tjeneste. 

EU Kontroll / PKK

Vi utfører lovpålagt EU-Kontroll etter de bestemmelsene som myndigheten har fastsatt på kjøretøy opptil 7,5 tonn. Husk, du som bileier er selv ansvarlig for å få EU-kontroll utført innenfor fristen. Du kan lese mer ved å trykke på knappen under.

Service

Service og vedlikehold for alle biltyper iht fabrikkens spesifikasjoner. Dette til konkurransedyktige priser.

Klima og AC

For å opprettholde klimaanleggets virkemåte og levetid, er det viktig at du jevnlig har vedlikehold/ac-påfyll på klimaanlegget.

Oljeskift

Skifting av olje og oljefilter er den enkleste måten å vedlikeholde motoren på din bil.

Bremser

Er bremsene slitt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for utbedring av disse, dette til konkurransedyktige priser.

Forstillingskontroll

Feil forstilling kan merkes ved at bilen trekker til høyre eller venstre når den er i fart, at det forekommer vibrasjoner i rattet ved høyere hastigheter eller at dekkene slites ujevnt.

Batteri og ladekontroll

Bilens strømforsyning blir bare viktigere i den nye hverdagen. Vi innehar god kompetanse og utstyr til å håndtere feilsøking, reparasjoner og kontroller innen bilbatteri og ladning.

Clutch

Clutchen anses som en typisk slitedel som må nok byttes engang i løpet av kjøretøyets levetid. Vi kan enkelt hjelpe deg med å konstatere hva kjøretøyet behøver.

Girkasse

Lugging, sluring eller trøbbel ved giring kan være tegn på at girkassen er dårlig. Vi hjelper deg med service, reparasjon og bytte av både manuell og automat girkasse.

Fjær og dempere

Fjær og støtdempere er en del av bilens hjuloppheng som er viktig for å kompensere for ujevnheter på veien, sørger for optimalt veigrep og komfortabel og trygg kjøreopplevelse.

Eksos, avgass og dieselpartikkelfilter

Skade, trøbbel eller bare kontroll av eksosanlegget? Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg.

Diagnose

Feil forstilling kan merkes ved at bilen trekker til høyre eller venstre når den er i fart, at det forekommer vibrasjoner i rattet ved høyere hastigheter eller at dekkene slites ujevnt.

Annet/Reparasjon

Dersom ditt behov ikke er listet opp, gjerne send oss en henvendelse så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.