Skadesenter

Skadesenter med bredt utvalg av tjenester:

Velkommen til IR Motors – din ekspert på bilreparasjoner! Hos oss er ditt kjøretøy i de beste hender, takket være vårt team av erfarne mekanikere. Vi forstår betydningen av din bil i ditt daglige liv, og derfor forplikter vi oss til å levere rask, pålitelig og kostnadseffektiv service.

Hos IR Motors tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, fra skadetaksering til lakkering og reparasjon. Vi bistår både forsikringssaker og privatpersoner ved å vurdere skadeomfanget på deres kjøretøy. For de som ser etter å forbedre eller selge bilen sin, utfører vi reparasjoner av småskader. Vårt tilbud inkluderer også lakkering og reparasjon av større skader, samt utskifting av bilkomponenter hvor kunden kan velge mellom brukte eller nye deler.

Vi spesialiserer oss i lakkering, som kan omfatte alt fra enkelte bilkomponenter til hele kjøretøyet, og vi har ferdigheter til å håndtere komplekse skader på dører og paneler som potensielt kan spare våre kunder for betydelige utgifter. I vårt moderne lakkeringssenter sikrer vi høykvalitetsresultater med et hurtigtørkende system som gjør at biler er klare på under 40 minutter.

Tilleggsmuligheter inkluderer lakkering av felger i et bredt utvalg av farger, som svart, sølv, gull og hvit. Vi kan også fornye bilens interiør og eksteriør med lakkeringstjenester, utføre polering, demontere og montere nye deler, og installere ekstrautstyr. For de som ønsker å tilpasse sitt kjøretøy ytterligere, kan vi assistere med både montering av utstyr og lakkering i valgfri farge.

Videre tilbyr vi lakkering av speildeksler, tak og panser i en rekke farger, skreddersydd etter kundens preferanser. Vår evne til å reparere kostbare komponenter fremfor å erstatte dem legger til rette for en kostnadseffektiv løsning for våre kunder. Vi legger vår stolthet i kvaliteten på vårt arbeid og er forpliktet til å levere tjenester som holder en høy standard.

Besøk IR Motors Skadesenter i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dine bilreparasjonsbehov.

Skadesenteret benytter seg av moderne utstyr og har faglærte og erfaringsrike
medarbeidere som får jevnlig ny kompetanse for å kunne opprettholde et høyt profesjonelt nivå.

Vi streber etter kvalitet, sikkerhet og omtanke i alle ledd av prosessen.

Send forespørsel